felajanlas

Tisztelt Támogatónk!

A MEDICOPTER Alapítvány, mint a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. szerződéses támogatója ezúton kéri az Ön, illetve Cége támogatását kitűzött céljai megvalósításához.

A sürgősségi ellátás során a magyar légi mentők az egész ország területén évről évre egyre több életet tudnak menteni a sürgősségi betegellátásban alkalmazott megfelelő eszközökkel, felszerelésekkel. Ezek a felszerelések állapota jelentősen befolyásolja a beteg életkilátásait.
Ezért kérjük továbbra is az Önök megtisztelő segítségét, hogy ezek a speciálisan kialakított fontos eszközök, melyek a folyamatos használat miatt elhasználódnak továbbra is biztosítva legyenek. A mentőszolgálat dolgozói nap, mint nap emberfeletti küzdelmet folytatnak életüket kockáztatva a bajbajutottak megmentéséért. Segítsünk Nekik mi is.

Jelenleg az alábbi eszközök megvásárlásához szeretnénk kérni pénzbeli támogatásukat:

- Motoros szívó (3 db): Váladék, vér leszívására szolgál: 200.000,-Ft /db
- Infúziós pumpa (2 db): Gyógyszerek nagy pontosságú adagolására: 600.000,-Ft/db
- Intraosszeális eszköz (2 db): Pl. Súlyos állapotú sokkos gyermekeknél, újraélesztésnél, gyors, könnyű megoldás a mihamarabbi gyógyszer és folyadék beviteléhez: 300.000,-Ft/db
- Sürgősségi, kézi ultrahang készülék (1 db): Mellkasi és hasi sérülteknél alkalmazható annak eldöntésére, hogy a helyszínen szükséges-e a beavatkozás, illetve a kórházba érve szükség lesz-e azonnali műtétre: 3.000.000,-Ft/db

A legkisebb anyagi segítség is sokat ér!
Az adományról adóigazolást állítunk ki (amennyiben kér, szíveskedjék az adószámát közölni), amit a hatályos pénzügyi rendelkezések alapján elszámolhat.

Kérjük, adója 1%-ával támogassa Ön is a légimentést! Köszönjük.

Adószámunk: 18175581-1-42Budapest, 2017.05.26.


Tisztelettel:

Rédei Lászlóné
alapítvány elnökeKiemelt partnerek